Taxi Groningen
 

Auto met chauffeur nodig? Wij leveren u de gewenste auto met chauffeur.
Heeft u een auto met chauffeur nodig?
Mocht u gasten overkrijgen, of wanneer u liever zelf in een representatieve auto met chauffeur vervoerd wilt worden, is de auto met chauffeur van Xitax de oplossing. Van een luxe VIP auto tot de modale middenklasse, voor een auto met chauffeur zijn wij uw partner. Onderweg kunnen u en uw gasten rustig doorwerken, terwijl onze chauffeur u veilig naar uw bestemming brengt.
Ultieme luxe op afroep basis: De auto met chauffeur

Dit is de ultieme luxe die vanaf nu eenvoudig voor iedereen bereikbaar is. Voor de bemiddeling van een auto met chauffeur bent u bij Xitax op het juiste adres. U kunt hieraan denken wanneer u zelf niet over de gewenste auto beschikt of wanneer u uw eigen wagenpark tijdelijk wilt uitbreiden. De auto met chauffeur is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk over comfortabel vervoer wenst te beschikken.
Onderstaand ziet u ons "auto met chauffeur" overzicht:

* Vip klasse (Audi A6)
* Directie klasse (Audi A8)
* Minibus klasse VIP (max 6 personen)
* Minibus klasse luxe (max 8 personen)

Onze ervaren medewerkers helpen u graag met een passende oplossing:

Wij kunnen u in elk segment een representatieve auto met chauffeur leveren. Mocht u uw eigen auto niet kunnen gebruiken of wanneer dit niet wenselijk is, staan wij altijd voor u klaar met een passende oplossing. Heeft u een auto met chauffeur nodig? Wij verzorgen dit tot in het laatste detail.

Wij leveren onze auto met chauffeur diensten onder andere in Groningen, Drenthe, Friesland, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal, Delfzijl, Winschoten, Appingedam, Assen, Roden, Drachten enz.

 
navigatie: | home | diensten | tarieven | reserveren | contact |